Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΜΗΝΥΜΑ- ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ Κέντρο Μελέτης και Έρευνας του Ελληνικού Θεάτρου–Θεατρικό Μουσείο




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ


Αγαπητοί φίλοι/φίλες του Κέντρου Μελέτης και Έρευνας του Ελληνικού Θεάτρου–Θεατρικό Μουσείο (Διοικητικό Συμβούλιο και Προσωπικό), ως ανεξάρτητη δημοτική κίνηση πολιτών της Αθήνας, σας εκφράζουμε την αμέριστη υποστήριξη και συμπαράσταση μας, στον δίκαιο αγώνα σας, να διασώσετε τον θεατρικό μας πολιτισμό, την ιστορία του και τα μηνύματα του.

Σε μια εποχή πλήρους βαρβαρότητας, εξαχρείωσης και εξευτελισμού της ανθρώπινης ύπαρξης από απολίτιστους κρατούντες, το θέατρο αποτελεί πηγή αναβλύζουσας ελπίδας. Εκπληρώνει την υπαρξιακή ανάγκη του ανθρώπου για ατομική και συλλογική ανάταση.

Η οικονομική εξόντωση του προσωπικού και του διοικητικού συμβουλίου εντάσσεται στο γενικότερο σχέδιο γενοκτονίας του Ελληνικού λαού από τις υποτελείς δοσιλογικές κυβερνήσεις των Μνημονίων, κατ’ εντολή των επικυρίαρχων της παγκόσμιας διακυβέρνησης.   

Μέσα σε αυτόν τον πολτικο-οικονομικό ζόφο θεωρούμε χρέος μας να σταθούμε στο πλευρό σας και στο πλευρό του  Ελληνικού λαού που αγωνίζεται ενάντια στην αδικία και υπέρ της αξιοπρέπειας του.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ

Αθήνα 27/3/2014

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

Αναρτήθηκε από ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου